Akcija!

Dior Sauvage EDP

13.990,00 rsd

-10%

Dior Sauvage EDP je moderan, sintetički, prijatan miris prilagodljiv svim godišnjim dobima i prilikama. Predstavljen je 2015. godine.

Za neke je previše moderan, za neke je upravo ono što su dugo čekali, u svakom slučaju nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Pakovanje 100ml

(Detaljan opis parfema pročitati pri dnu stranice.)

Nema na zalihama

100% Original
👉 Način isporuke
 • Dostava u roku od 24/48 sati
 • Cena dostave: 520 rsd BESPLATNO
 • Isporuka na teritoriji cele Srbije
 • BEX kurirska služba

 

👉 Plaćanje
 • Plaćanje pouzećem u momentu preuzimanja robe od kurira
 • Sigurna kupovina bez plaćanja karticama

 

Opis

Dior Sauvage EDP je inspirisan je divljinom, otvorenim prostorima; plavim nebom koje prekriva stjenovite pejzaže, vruć ispod pustinjskog sunca. Parfimer kuće Dior, Francois Demachy, potpisuje i ovo izdanje. Miris je najavljen kao radikalno svjež, sirov i plemenit u isto vrijeme.

 • Gornje note: bergamot, biber
 • Srednje note: geranijum, lavanda, elemi, sičuan
 • Donje note: ambroksan, labdanium, kedar

Mirisna porodica:

Aromatični

 

Kako se koristi parfem Dior Sauvage EDP:

 1. Pre nanošenja parfema, pobrinite se da vaša koža bude suva i čista. To će pomoći u sprečavanju mešanja mirisa s drugim proizvodima na koži.
 2. Parfem se obično nanosi na pulsne tačke na telu, kao što su vrat, unutrašnjost laktova i ručni zglobovi. To su mesta na kojima se toplota tela intenzivira i može pomoći u oslobađanju mirisa.
 3. Idealna razdaljina za nanošenje parfema je oko 10-15 cm od kože.
 4. Prvo poprskajte samo jedan lagani mlaz parfema na pulsnu tačku, a zatim sačekajte nekoliko sekundi da vidite kako miris reaguje sa vašom kožom. Ako vam se miris sviđa, nanesite još par mlazova.
 5. Pripazite da ne preterate sa količinom parfema koju nanosite, jer preintenzivan miris može postati neprijatan i nadražiti ljude u vašoj okolini.
 6. Nakon nanošenja parfema, ne trljajte ga u kožu, jer to može razbiti molekule mirisa i samim time smanjiti trajnost.

Kratka istorija parfema Dior Sauvage:

Dior Sauvage je miris koji je lansiran 2015. godine, ali koreni ovog mirisa sežu daleko u prošlost. Ovaj miris je nastao kao novija verzija klasičnog parfema Dior Eau Sauvage, koji je lansiran davne 1966. godine.

Miris je bio inspirisan velikim prostranstvima divljine, a ime „Sauvage“ na francuskom jeziku znači divlje. Kampanju za ovaj miris predstavljao je poznati holivudski glumac Johnny Depp, a reklama je naglasila ideju slobode, avanture i muževnosti koju parfem simbolizuje.

Od svog lansiranja, Dior Sauvage postao je popularan među muškarcima širom sveta, a postao je jedan od najprodavanijih Dior parfema.