Dodaj u korpu
Akcija!

Tom Ford Black Orchid EDP

10.600,00 rsd

-12%

Tom Ford Black Orchid EDP je raskošan, klasičan, luksuzan i senzualan miris sa bogatim tragom crne orhideje, moderan i večan.

Black Orchid je kreiran 2006-te.

Pakovanje 50ml

(Detaljan opis parfema pročitati pri dnu stranice.)

Na zalihama

Tom Ford Black Orchid Parfem 100ml
Tom Ford Black Orchid EDP 11.990,00 rsd 10.600,00 rsd
13 parfema na stanju!
👉 Način isporuke
  • Dostava u roku od 24/48 sati
  • Cena dostave: 650 rsd BESPLATNO
  • Isporuka na teritoriji cele Srbije
  • BEX kurirska služba

 

👉 Plaćanje
  • Plaćanje pouzećem u momentu preuzimanja robe od kurira
  • Sigurna kupovina bez plaćanja karticama

 

100% Garancija kvaliteta

Tom Ford Black Orchid EDP

Crna Orhideja, parfem sa svojim tamnim cvetnim srcem, prvobitno je dizajniran i lansiran kao ženski parfem, ali se ipak prilikom internacionalnog širenja ustanovilo da muškarci čine 20% korisnika ovog luksuznog parfema.

Black Orchid je kreiran 2006-te.

Tom Ford Black Orchid je raskošan, klasičan, luksuzan i senzualan miris sa bogatim tragom crne orhideje, moderan i večan.

  • Gornje note : tartufa, šljiva
  • Srednje note : ylang-ylang, crna orhideja, rum
  • Donje note : pačuli

Mirisna porodica:

Drvenasti orijenatlni

Istorija Tom Ford Parfema

Tom Ford je jedan od najpoznatijih svetskih modnih dizajnera, čiji je rad uvek prepoznatljiv po raskošnosti i luksuzu. 

Njegovi modni komadi su odraz savršenstva, a isto vredi i za njegove parfeme.

Tom Ford parfemi su sinonim za ekskluzivnost, eleganciju i sofisticiranost. Svaki parfem u njegovoj kolekciji ima nešto posebno, a njihov izbor je zaista bogat. Svaki parfem priča svoju priču i odiše jedinstvenom autentičnošću.

Najpoznatiji Tom Ford Parfemi:

Jedan od najpopularnijih Tom Ford parfema je „Black Orchid“, koji je lansiran 2006. godine. Ovaj senzualni i zavodljivi parfem ima intenzivan miris crnog orhideja, tamjana, začina i voća. Ovo je parfem za hrabre i samouverene.

Drugi popularni Tom Ford parfem je „Oud Wood“, koji je predstavljen 2007. godine. Ovaj parfem ima intenzivan i luksuzan miris koji kombinuje drvenaste i začinske note. Ovaj parfem je nešto posebno i savršen je za sve koji traže jedinstvenost i ekskluzivitet.

Jedan od novijih Tom Ford parfema je „Fucking Fabulous“, koji je lansiran 2017. godine. Ovaj provokativni naziv u potpunosti odgovara mirisu ovog parfema koji se sastoji od nota kože, badema i tonke. Ovaj parfem odiše samopouzdanjem i elegancijom.

Osim ovih popularnih parfema, Tom Ford nudi i druge ekskluzivne mirise koji su jednako privlačni i zavodljivi. Njegova kolekcija parfema uključuje mirise kako za muškarce, tako i za žene.

Tom Ford parfemi su luksuzni, sofisticirani i elegantni, a istovremeno su vrlo moderni i jedinstveni. Njegova kolekcija mirisa nudi nešto za svakoga, od hrabrih i samouverenih žena do muškaraca koji žele ekskluzivni i zavodljivi miris. Bez obzira na to koji parfem izaberete, Tom Ford vas neće razočarati i sigurno će vas ostaviti očaranim svojom lepotom i jedinstvenošću.