Akcija!

Tiziana Terenzi Kirke EDP

17.990,00 rsd

-10%

Tiziana Terenzi Kirke EDP

Luksuzan, prefinjen, glamurozan i atraktivan parfem namenjen muškarcima i ženama.

Pakovanje 100ml

(Detaljan opis parfema pročitati pri dnu stranice.)

Na zalihama

1 parfema na stanju!
100% Original
👉 Način isporuke
  • Dostava u roku od 24/48 sati
  • Cena dostave: 520 rsd BESPLATNO
  • Isporuka na teritoriji cele Srbije
  • BEX kurirska služba

 

👉 Plaćanje
  • Plaćanje pouzećem u momentu preuzimanja robe od kurira
  • Sigurna kupovina bez plaćanja karticama

 

Opis

Tiziana Terenzi Kirke EDP

je luksuzan, prefinjen, glamurozan i atraktivan parfem namenjen muškarcima i ženama.

Kirke parfem se otvara notama passionfruit-a, breskve, maline, lista i pupoljka ribizle, kruške i peska. U srcu ovog otmenog, sofisticiranog, očaravajućeg i neodoljivog parfema je đurđevak, dok se osnova parfema sastoji od mešavine nota heliotropa, sandalovine, vanile, pačulija i mošusa.

Parfem Tiziana Terenzi Kirke je kreirala parfimerka Tiziana Terenzi.

  • Mirisna grupa: kiparisni voćni
  • Gornja nota: passionfruit, breskva, malina, list i pupoljak ribizle, kruška, pesak
  • Srednja nota: đurđevak
  • Bazna nota: heliotrop, sandalovo drvo, vanila, pačuli, mošus

Istorija kuće parfema Tiziana Terenzi:

Tiziana Terenzi je italijanska parfemska kuća koja je osnovana 1968. godine u Cattolici – malom gradu na obali Jadranskog mora.

Kuću su osnovali Guglielmo Terenzi, njegova supruga Evelina Cocciolo i njihova ćerka Tiziana Terenzi, koja je kasnije postala kreativni direktor brenda.

Od samog početka, Tiziana Terenzi je bila poznata po ručno rađenim parfemima vrhunske kvalitete, sa sastojcima koji se brižljivo prikupljaju širom sveta. Kuća je postigla veliki uspeh u Italiji i postepeno je proširila svoje tržište u inostranstvo.

Nakon Guglielmovog odlaska u penziju 2006. godine, Tiziana i njena majka Evelina su nastavile posao i proširile brend u novim pravcima.

U 2012. godini, Tiziana Terenzi lansira svoju prvu liniju parfema, koja je uključivala mirise inspirisane prirodom i zvezdama. Linija je bila vrlo uspešna i postala je prepoznatljiv znak kuće.

Od tada, Tiziana Terenzi je lansirala nekoliko novih linija parfema, uključujući White kolekciju, Black kolekciju i Gold kolekciju. Svaka linija sadrži jedinstvene i prepoznatljive mirise, koji su inspirisani različitim elementima i konceptima.

Danas, Tiziana Terenzi je poznata kao jedan od najkreativnijih i najprestižnijih parfemskih brendova na svetu. Njihovi parfemi se prodaju u ekskluzivnim prodavnicama širom sveta.